Budinca de paine cu branza sarata

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2017 | 2567 vizualizari

 

Din ciclul 3 R  sau cum sa faci sa nu arunci paine si sa iasa un mic dejun bun, cald pentru cei dragi...

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine veche ( de 2 zile...)
  • 11 lingurita unt
  • 300 g branza de vaci maruntita ( telemea)
  • 150 g sunca de casa
  • 1 salota taiata felii
  • 6 oua
  • 400 ml lapte
  • sare, piper dupa gust
  • 3-4 sufite de salata verde
  • 3-4 felii de cascaval
  • o ceasca de lapte batut 1% grasime ( 30 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu branza sarata:

O tava de yenna se unge cu unt. Painea veche se rupe bucati si se asaza in tava cat mai compact. Peste paine, se pune sunca taiata bucati mici, branza rasa, feliile de salata, salota taiata feliute. Se preseaza usor toate. Din 400 ml lapte, lapte batut, sare, piper si oua se face o compozitie care se toarna in doua etape, pentru a fi cuprinsa toata. La final, se asaza feliile de cascaval si se pune tava la cuptor pentru 25 minute. Cat este calda, se poate presara cu parmezan sau alta branza dorita.


Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

26.01.2017, 21:42

Buna de tot!

miki_a 1

27.01.2017, 04:48

Bună!

alilianaa 1

06.02.2017, 09:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână