Budinca de paine cu spanac

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 3046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr spanac congelat(sau proaspat),
  • 4oua,
  • 1ardei capia,
  • 4 fire ceapa verde,
  • 200 gr muschi tiganesc(sau sunca),
  • 200 gr paine(eu am pus neagra),
  • 150 ml lapte,
  • 3 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet pt tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu spanac:

Punem din timp spanacul la dezghetat.intr-o sita,il lasam sa scurga foarte bine.Daca este proaspat il oparim in apa fierbinte,il tocam si il punem la scurs.


Taiem painea bucati mai mari,muschiul il taiem cubulete,ceapa verde rondele si ardeiul cubulete.Punem intr-un vas mai mare si adaugam galbenusurile,laptele,sare si piper si omogenizam bine.


Adaugam si spanacul.


Separat batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam faina.Turnam compozitia peste cea de mai sus si omogenizam bine.


Ungem un vas termorezistent cu unt sau margarina,tapetam cu pesmet si punem in el budinca.Dam la cuptor circa 1 ora,pana este coapta budinca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paine cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:05

ador spanacul..............

adry88 1

15.05.2011, 21:20

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ciuperci si masline