Budinca de paste colorate cu ton

de cismaru_nicoleta in Paste, 16 Mar 2011 | 3010 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe un ziar...a iesit tare buna

 

INGREDIENTE

  • O punga 500 gr paste spiralate-colorate 
  • 2 conserve de ton in suc propriu a cate 250 gr
  • o lg mustar
  • 3 lg faina alba
  • 50 gr unt
  • o ceapa mica
  • 100 ml lapte
  • cateva fire patrunjel
  • pesmet pt tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste colorate cu ton:

Am pus pastele la fiert,apoi le-am scurs bine de apa


Intr-o oala incapatoare am pus untul la calit cu ceapa si faina.Am luat de pe foc si am adaugat laptele,si am pus inapoi pe foc pana a fiert.


Apoi am pus mustarul,frunzele de patrunjel maruntite,tonul scurs de suc si taiat bucatele mici,mici


Am amestecat bine,am potrivit cu sare,am amestecat cu pastele si am pus totul intr-o tava tapetata cu ulei si pesmet


Cand s-a rumenit bine,am pus la racit si am servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste colorate cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

11.10.2011, 18:06

La Multi ani! Unde ai disparut fata buna si frumoasa? Sper ca esti bine...pup cu drag!

mirela0911 1

11.10.2011, 18:42

La multi ani cu bucurii si impliniri!

Bunica 1

11.10.2012, 13:12

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle integrale cu pui si smantana