Tagliatelle cu sos de rosii si bacon

de T I M E A in Paste, 3 Apr 2014 | 9245 vizualizari

 

Daca venit acasa obositi si nu stiti ce sa gatiti ca sa nici nu va consume mult timp, va spun eu acum o reteta foarte rapida de paste, care mai e si foarte delicioasa pe deasupra. E perfecta reteta aceasta pentru un pranz tarziu sau pentru o cina timpurie.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr Tagliatelle
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 350 gr suc de rosii de casa
  • 2 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei de masline
  • ½ lingura faina
  • busuioc verde
  • sare si piper dupa gust
  • 100 gr sunca Padurea Neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos de rosii si bacon:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intr-un wok punem uleiul la incins si calim in el ceapa si ardeiul tocate marunt.

Adaugam faina, amestecam si treptat turnam sucul de rosii amestecand in continuare si adaugand si o lingurita de zahar.

Lasam sa fiarba 2-3 minute apoi adaugam usturoiul tocat marunt si busuiocul tocat. 

Saram si piperam dupa gust.

Lasam sa fiarba aprox 10 minute amestecand din cand in cand.

Pastele fierte, scurse de apa si trecute pe sub un jet de apa rece le adaugam peste sos si amestecam.

Bacon-ul il prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe un prosop de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Servim pastele cu bacon-ul prajit.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos de rosii si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lavinia 1

04.04.2014, 11:36

tare gustoase

T I M E A 1

04.04.2014, 15:38

Andreea , Florentina , Lavinia

laura_n 1

05.04.2014, 16:59

biig like!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Desert papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii picant - de post