Budincă de paste cu carne de pui

de madi_marin in Pui, 4 Mar 2012 | 10476 vizualizari

 

Nu mâncăm des paste. O budincă nu mai făcusem cam demult, aşa că în acest week-end felul doi a fost acesta. Acompaniat de castraveciori acri.

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 piept mare de pui
  • 1 ceapă
  • 1 borcan cu ciupercuţe întregi
  • pastă de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 200 g caşcaval
  • 4 ouă
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de paste cu carne de pui:

Pieptul de pui se pune la fiert. Se spumează şi când e gata se curăţă cărniţa de pe oase şi se taie mărunt.


Între timp fierbem pastele….orice formă dorim….conform indicaţiilor de pe ambalaj. Le scurgem de apă. dar păstrăm o parte din ea pentru că ne va folosi la sos.


Ceapa o tocăm mărunt şi o călim în ulei, apoi adăugăm cărniţa fiartă şi ciupercile tăiate feliuţe. Se desface pasta de tomate în apa de la paste, apoi se adaugă peste carne şi ciuperci. Lăsăm să firbă împreună câteva minute, după care potrivim gustul cu sare şi piper.


Punem amestecul de carne cu sos peste paste , adăugăm 100 g caşcaval ras fin şi ouăle bătute. Amestecăm bine totul şi turnăm compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei şi tapetată cu făină. Coacem la foc potrivit 20-25 de minute, iar spre sfîrşit adăugăm şi restul de caşcaval ras.


E bună şi caldă şi rece alături de murături.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de paste cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

madi_marin 1

06.03.2012, 19:59

angyb....ma bucur ca iti place...

ela 1

09.03.2012, 20:50

am facut si eu ieri....ce bunatate....

madi_marin 1

09.03.2012, 21:10

ela....asa e...buna tare budinca...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Budincă de paste cu dulceața de morcovi coaptă în vasul Zepter