Budinca de paste in vas Zepter

de camelia75 in Fusilli, 14 Iul 2013 | 3273 vizualizari

 

O reteta foarte simpla,dar extrem de gustoasa care imi aduce aminte de copilarie...De cate ori ceream mamei ceva dulce, ne facea aceasta budinca de paste cu branza dulce sau sarata si cu ce arome gasea in acel moment prin camara.Imi placea s-o servesc calda si la fel ca cei mici ai mei,cu zahar presarat deasupra.
Azi am facut budinca in vasul Zepter si vreau sa va spun ca iese la fel de gustoasa,in plus scapati de caldura emanata de cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fussili
  • 300 gr branza dulce de vaci(sau telemea)
  • 4 linguri de smantana(optional)
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • stafide(eu nu am pus pentru ca piticilor nu le plac)
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 3 oua mari
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste in vas Zepter:

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor dupa ambalaj,apoi le treceti prin jet de apa rece.Puneti-le la scurs.


2.Bateti ouale,apoi adaugati branza,smantana,zaharul vanilat,zaharul vanilat,coaja de lamaie si stafidele.


3.Tapetati Vasul Zepter cu hartie pentru copt unsa cu putin unt,apoi puneti pastele si compozitia cu branza amestecand usor.


4.Puneti capacul si lasati la foc mic pana ce acul termocontrol ajunge in zona verde,apoi OPRITI focul si mai lasati ~ 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 01:46

ce bine arata

Panacris 1

16.07.2013, 21:26

Gata, am preparat și eu Super delicioasă

babi5 1

13.10.2014, 07:06

Y

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza de burduf si smantana la cuptor