Budinca de stelute- de la 1,5 ani

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 9572 vizualizari

 

Budinca cu branza dulce se poate face cu orice tip de paste, eu am preferat unele micute si haioase, care pot si mestecate mai usor de copilasi.

 

INGREDIENTE

  • jumatate pachet branza de vaci
  • un ou
  • o ceasca cu lapte
  • 2 linguri zahar brun
  • 30g unt
  • o mana mare de paste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de stelute- de la 1,5 ani:

Am gasit de la Barilla paste in forma de stelute pe care le putem face si cu sos de rosii sau cu lapte.

Pastele le fierbem in apa cu putina sare, dupa indicatiile de pe pachet, cam 7 minute, apoi le scurgem de apa, fara se le mai clatim cu apa rece.

Separat, pregatim compozitia de branza. Amestecam intr-un castron oul, laptele, zaharul si branza. Ungem o craticioara cu unt, turnam pastele, apoi compozitia de branza si restul de unt cubulete.

Lasam la cuptor pana se incheaga bine si se poate servi cu putin zahar brun deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de stelute- de la 1,5 ani" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ingelasha24 1

26.07.2009, 17:32

pare delicios cu siguranta o voi incerca si eu

Oana 1

02.10.2009, 00:15

Gianina, 250 de grame sunt pachetele de branza de vaci de care folosim noi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Branza dulce (proaspata) din lapte de vaca