Budinca de vanilie

de adry88 in Dulciuri, 24 Mai 2011 | 1740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic de budinca
  • 400 ml lapte
  • 1 ou
  • 4 linguri de zahar
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vanilie:

se pune laptele la fiert


se amesteca continutul plicului cu 6 linguri de lapte rece,zaharul si galbenusul de ou


luam laptele de pe foc si adaugam continutul preparat si punem din nou pe foc pana se ingroasa,


se lasa sa se raceasca,amestecand din cand in cand. Albusul de ou se bate spuma si il incorporama usor in budinca,apoi adaugam smantana treptat.


punem in boluri si dam la rece 2 ore

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

25.05.2011, 14:09

adry88 1

25.05.2011, 15:32

ma bucur k va placut

gaby_gabytza 1

25.05.2011, 22:46

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Choix à la creme