Budinca de vanilie

de ionela2682 in Dulciuri, 29 Iun 2011 | 1647 vizualizari

 

Identica la gust si aspect cu cea din comert.....dar home-made!!!!

 

INGREDIENTE

  • 800ml lapte
  • 50 g +50 g zahar
  • 30 g amidon
  • sare
  • 2 oua mari+1 galbenus
  • 1 esenta de vanilie
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vanilie:

-4OOMl lapte +50 g zahar se vor pune la fiert...foc mic sa nu se prinda


-2 oua+1 galbenus se bat putin cu 50 g zahar,se adauga amidonulsi restul de lapte


-peste aceasta compozitie turnam in fir subtire laptele fiert,amestecand cu telul continuu


-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita


-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de vanilie,se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca


-se toarna in cupe sau intr-un bol se lasa sa se raceasca dupa care poate fi servita.


http://www.joyofbaking.com/VanillaPudding.html

 

TIPS-URI

1

-se poate decor cu alune,nuci,fistic tocate,frisca.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

30.06.2011, 14:53

mmmm buna

Lau 1

01.07.2011, 16:51

buna

rodica_m 1

05.07.2011, 21:23

Frumoasa prezentare!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel 400