Identica la gust si aspect cu cea din comert.....dar home-made!!!!
-4OOMl lapte +50 g zahar se vor pune la fiert...foc mic sa nu se prinda
-2 oua+1 galbenus se bat putin cu 50 g zahar,se adauga amidonulsi restul de lapte
-peste aceasta compozitie turnam in fir subtire laptele fiert,amestecand cu telul continuu
-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita
-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de vanilie,se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca
-se toarna in cupe sau intr-un bol se lasa sa se raceasca dupa care poate fi servita.
1
-se poate decor cu alune,nuci,fistic tocate,frisca.....
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro