Budinca de varza la cuptor

de daniastefania in Mancaruri de legume, 8 Iul 2015 | 8053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 6 linguri lapte
  • 2 linguri malai
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 lingurita Cimbru uscat
  • Unt pentru uns tava
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de varza la cuptor:

Tocam varza marunt. Eu am tocat-o marunt in robot. Apoi o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat o punem la scurs. Curatam ceapa si o tocam. Rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete. Punem intr-un vas putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam rosiile. Adaugam sare, piper. Amestecam laptele cu malaiul si il adaugam. Adaugam si varza scursa si lasam sa se prajeasca putin. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin. Adaugam apoi ouale si cimbrul. Amestecam bine totul. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Deasupra presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 190 grade C, pana se rumeneste frumos. Dureaza cam 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Servim cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu sos Bechamel