Budinca de varza la cuptor

de daniastefania in Mancaruri de legume, 8 Iul 2015 | 1620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza medie
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 6 linguri lapte
  • 2 linguri malai
  • Sare
  • Piper
  • 1/2 lingurita Cimbru uscat
  • Unt pentru uns tava
  • Ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de varza la cuptor:

Tocam varza marunt. Eu am tocat-o marunt in robot. Apoi o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat o punem la scurs. Curatam ceapa si o tocam. Rosiile le curatam de coaja si le taiem cubulete. Punem intr-un vas putin ulei si calim ceapa 3 minute. Adaugam rosiile. Adaugam sare, piper. Amestecam laptele cu malaiul si il adaugam. Adaugam si varza scursa si lasam sa se prajeasca putin. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin. Adaugam apoi ouale si cimbrul. Amestecam bine totul. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu putin unt. Deasupra presaram cascavalul ras. Dam la cuptor la 190 grade C, pana se rumeneste frumos. Dureaza cam 20-30 minute. Se lasa sa se raceasca putin. Servim cu smantana. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

08.07.2015, 22:33

ce bine arata

Rocsi 1

09.07.2015, 21:22

MotanLaOale 1

10.07.2015, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor