Budinca de zahar ars cu cirese

de Corinuta in Dulciuri, 9 Iul 2011 | 2968 vizualizari

 

Nu stiu cine a inventat-o :D cert este ca-i foarte buna, iar eu m-am inspirat de la Bucatarul Maniac. Multumesc Cristi!

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte fierbinte + 3 linguri lapte rece
  • 4 linguri zahar
  • 25 g amidon
  • 200 g cirese
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zahar ars cu cirese:

Intr-o cratita se pune zaharul sa se topeasca amestecand din cand in cand. Cand capata culoarea aramie, se ia de pe foc, se toarna cu grija laptele care - atentie - o sa se umfle, se pune din nou pe foc pana se topeste zaharul.


Se amesteca amidonul cu laptele rece si se toarna peste cel fierbinte, amestecand bine cu telul pentru ca se va ingrosa aproape instant. Se ia de pe foc si se toarna in boluri in care am pus ciresele spalate si curatate.


Se lasa sa se raceasca, apoi se servesc.


Pofta buna!


Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zahar ars cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

RuxyRux 1

10.07.2011, 00:29

De trei ori WOW!!! Superba!

mamaieelena 1

11.07.2011, 07:42

Corinuta 1

11.07.2011, 10:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aluat fraged dospit. Reteta pas cu pas