Budinca flan spumoasa

de cristeena20 in Dulciuri, 30 Iul 2014 | 4667 vizualizari

 

Un desert deosebit de bun si deloc dulce.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 l de lapte
  • 3 plicuri de budinca flan
  • 9 linguri de zahar
  • caramel pentur forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca flan spumoasa:

Pregatim o forma rotunda cu gaura in mijloc pe care imbracam in caramel.


Separam ouale: intr-un vas mixam bine galbenusurile cu zaharul si cu continutul plicurilor de budinca flan , pana isi schimba culoarea si sporeste in volum. Albusurile se bat spuma separat pana se intaresc.


Punem laptele la fiert. Cand da in clcoot turnam compozitia de galbenusuri (peste care am adaugat putin din laptele fierbinte). Amestecam cu unt el pana se ingroasa putin. adaugam apoi albusurile batute , amestecand cu telul cu grija. Lasam inca 2 minute si stingem focul. Turnam aceasta compozitie in forma unsa cu caramel si dam la rece. A doua zi se rastoarna pe un platou si taiem felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca flan spumoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dantes 1

31.07.2014, 07:02

Buna!!!

Sylvia 1

31.07.2014, 11:12

e perfecta !!!

mamaieelena 1

01.08.2014, 23:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"