Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 1489 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas lapte de soia de la alta prajitura,am zis sa incerc o budincuta la pahar...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia Joya ( n-am gasit de vanilie si am folosit natur calciu)
  • 1 plic praf de budinca vanilie Dr.Oetker
  • 80 g zahar
  • Jeleu
  • 150 g visine
  • 50 g zahar
  • 1 lingura plina cu varf de amidon
  • 100 ml apa
  • Glazura de ciocolata neagra de la Dr.oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur:

Jeleul:

Am taiat visinele mai mici,am adaugat apa,zahar si le-am pus la fiert cca 15 min,apoi am adaugat amidoul,amestecan continuu sa nu faca cocoloase si am mai lasat sa fiarba 5-6 min.

Budinca:

Praful de budinca,zaharul si laptele de soia pe baie de abur pana se ingroasa.

Turnat in pahare cat e cald,alternand jeleul cu budinca,deasupra  visina si glazura de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-0
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-1
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-2
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-3
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-4
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-5
Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur-6

COMENTARII (28)

Constelatialeu

Constelatialeu 1

11.04.2013, 19:03

Ai dreptate Buni,am nevoie de niste coaste....

Sim0na

Sim0na 1

12.04.2013, 10:07

Mmm.. o bunatate!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

20.05.2013, 14:30

bun tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!