Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 1594 vizualizari

 

Pentru ca mi-a ramas lapte de soia de la alta prajitura,am zis sa incerc o budincuta la pahar...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte de soia Joya ( n-am gasit de vanilie si am folosit natur calciu)
  • 1 plic praf de budinca vanilie Dr.Oetker
  • 80 g zahar
  • Jeleu
  • 150 g visine
  • 50 g zahar
  • 1 lingura plina cu varf de amidon
  • 100 ml apa
  • Glazura de ciocolata neagra de la Dr.oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur:

Jeleul:


Am taiat visinele mai mici,am adaugat apa,zahar si le-am pus la fiert cca 15 min,apoi am adaugat amidoul,amestecan continuu sa nu faca cocoloase si am mai lasat sa fiarba 5-6 min.


Budinca:


Praful de budinca,zaharul si laptele de soia pe baie de abur pana se ingroasa.


Turnat in pahare cat e cald,alternand jeleul cu budinca,deasupra visina si glazura de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu jeleu de visine si Joya Natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Constelatialeu 1

11.04.2013, 19:03

Ai dreptate Buni,am nevoie de niste coaste....

Sim0na 1

12.04.2013, 10:07

Mmm.. o bunatate!

Bya Ralu 1

20.05.2013, 14:30

bun tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Clatite de post cu visine si sos de ciocolata