Budinca "Paula"

de margot12 in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 2564 vizualizari

 

Fetita mea cere tot timpul Paula daca vede reclama sau merge cu mine la cumparaturi si vede in raft, numai ca daca ii iau mananca o lingurita si gata pentru ca nu-i place. In schimb ii place budinca facuta (cea la plic) si astazi am facut-o "Paula" cu pete :).

 

INGREDIENTE

  • Budinca de vanilie sau frisca 1 plic
  • Lapte 500 ml
  • Zahar 2-3 linguri
  • Cacao 2 linguri
  • Zahar vanilat 1 plic
  • Smantana 1 lingura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca "Paula":

Preparam budinca urmand instructiunile de pe plic numai ca adaugam si o lingura de smantana si un plic de zahar vanilat cand dizolvam praful de budinca. O lasam putin sa se racoreasca dar amestecam tot timpul ca sa nu faca pojghita deasupra si o impartim in 2 parti.


O parte o amestecam cu cacaua si omogenizam bine pana se incorporeaza si cealalta parte ramane alba. Pregatim 2 pahare de coniac (le clatim cu apa rece) si punem budinca alba in ele. Ne inarmam cu o seringa cu care facem petele (cum putem mai bine) si punem la rece.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

Eu am pus mai putin de 500 ml lapte ca sa iasa putin mai tare budinca (cam 450 ml). Sa pot sa fac petele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca "Paula"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

14.09.2012, 19:43

adry88 1

16.09.2012, 15:09

delicios

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

Batoane energizante cu musli

de Rocsi 9

ieri la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza si budinca