Bulete de branza cu marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2011 | 15175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 2 linguri de faina
  • condimente dupa gust
  • pesmet sau malai pentru tavalit buletele

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de branza cu marar:

Intr-un bol, amestecam branza, ouale, mararul tocat marunt, condimentele, cele 2 linguri de faina impreuna cu 2 linguri de pesmet si omogenizam compozitia. O lasam la rece pentru cel putin o ora, dupa care formam bilute, le trecem prin pesmet si/sau malai si le prajim in ulei incins.


Se pot servi reci, cu salata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de branza cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 15:05

adry88 1

10.05.2011, 15:55

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 18:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oameni de zapada