Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert (se verifica cu furculita) se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Ii punem intr-un castron si ii pasam ca pentru piure. Adaugam apoi untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, sare, piper si nucsoara, dupa gust. Punem si 1-2 linguri de faina, atat cat sa se lege compozitia si sa o putem modela.
Formam bilute din compozitie, cu mana umezita. Le tavalim prin pesmet din abundenta, apoi le prajim in baie de ulei, pana se auresc.
Se servesc calde, dar si reci sunt la fel de bune.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult