Bulete de cartofi cu ficatei

de ella 87 in Ficat, 6 Feb 2011 | 3066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficatei ,
  • cartofi ,
  • cascaval ,
  • sos de rosii ,
  • verdeata
  • sare ,
  • piper ,
  • cimbru ,
  • dafin ,
  • 1 ou ,
  • margarina sau unt ,
  • 1lg faina ,
  • usturoi ,
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cartofi cu ficatei:

Cartofii se curata,se spala si se taie in cubulete. Se fierb in apa cu sare


Dupa ce au fiert se scot si se paseaza impreuna cu untul (sau margarina), se adauga condimentele, apoi se branza/cascavalul ras si oul, se sareaza si pipereaza si se amesteca bine.



Se formeaza buletele ca niste gogonele, dupa care se aseaza intr-o tava unsa, si se dau la cuptor pana se rumenesc putin. Ficateii spalati ii gatim cu sare piper, dafin, usturoi si ce mai obisnuiti sa puneti, eu sunt cu condimentele


Dupa ce s-au facut ii asezam langa buletele in tava, facem si sosul, care il desfacem intr-o cana cu apa, se toarna intr-o craticioara, se condimenteaza si se lasa pe foc cateva minute.



Dupa ce a scazut putin, se adauga 1lg de faina si se amesteca bine pentru a nu se forma cocoloase, se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga si acesta in tava. Totul se mai da la cuptor 20 min.

Se serveste cu muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

vanilla 1

07.02.2011, 13:34

cred k a fost foarte gustos!

MotanLaOale 1

07.02.2011, 14:01

bine arata

ella 87 1

07.02.2011, 23:00

imi plac ficateii mult...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de gasca [ liba maj ] prajit