Ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii la cuptor

de Adrian2016 in Ficat, 31 Oct 2016 | 5275 vizualizari

 

Ne place tare mult aceasta mancare si este usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr ficat de pui
  • 200 gr pulpa de rosii
  • 2 cepe potrivite
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii la cuptor:

      Ficatul de pui se spala si se curata de pielite, iar bucatile mai mari se taie in doua. Intr-un vas de yena uns cu ulei asezam ficatul curatat. Peste adaugam ceapa taiata feliute,pulpa de rosii,vinul si d-am la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc.

      Se poate servi cu orice garnitura.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Ficatul se condimenteaza in ultimele minute pentru a-si pastra fragezimea.

2

Daca nu adaugati pulpa de rosii se pot servi cu smantana si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

andipanda 1

01.11.2016, 07:47

Cat timp la 200 grade?

stefy_a 1

01.11.2016, 07:51

tare buni sunt gatiti asa!

Adrian2016 1

01.11.2016, 11:16

multumesc

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ficatei de pui