Bulete de morcov

de adnia in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 2261 vizualizari

 

Stiti si voi cum e cu copiii mofturosi, nu? Puteam sa nu am si eu parte de asa ceva?:))
Ei, in disperare de cauza ( a se citi "pana de inspiratie"), am recurs la aceasta idee, incercand,din nou, sa merg pe principiul combinarii a ceea ce accepta si ceea ce nu. Asa s-au nascut aceste bulete de legume dragute si gustoase! Pe langa asta, mi-au placut si mie taaaare mult!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • - 1 morcov mediu
  • - cateva cubulete dovlecel (cca 150 gr)
  • -1/2 ceapa medie
  • -1/2 ardei gras
  • -vegeta naturala
  • -sare, piper dupa gust
  • -putina branza sarata de oi (puteti folosi orice branza sarata)
  • -pesmet
  • -putin cascaval ras pt. decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de morcov:

Prepararea acestor mici chiftelute de legume se face foarte usor si rapid: se pun la scurs cubuletele de dovlecel (ale mele au fost proaspat decongelate, deci au necesitat ceva timp). Intre timp se rade fin morcovul, iar bucata de ardei se rupe in cateva bucati. Dupa ce s-a scurs foarte bine dovlecelul, se iau toate legumele, vegeta sare si piper si se pun in blender, impreuna cu branza rupta in bucati si se paseaza bine. Piureul obtinut se amesteca apoi cu putin pesmet, ca sa lege compozitia (daca aceasta este mai moale, se adauga mai mult pesmet, dar preferabil este ca acestea sa nu aiba prea multa apa). Se formeaza bilute care se dau prin pesmet, apoi se prajesc cateva min. in ulei. incins. Se servesc calde cu putin cascaval ras deasupra.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

26.01.2013, 14:05

Bya Ralu 1

26.01.2013, 16:48

ce super arata

Panacris 1

28.01.2013, 08:40

Super idee!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tartine cu salata de oua