Bulete de urda

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2011 | 5052 vizualizari

 

Aveam putina urda si inspirata de o reteta din "Practic in bucatarie" am facut aceste bilute sau bulete.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 300 g urda
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • Piper cu usturoi
  • ½ lingurita boia dulce
  • ½ lingurita busuioc uscat
  • 30 g cascaval ras
  • Seminte de in, de mac,de susan
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de urda:

Se amesteca toate ingredientele de mai sus (fara seminte si cascaval).


Se portioneaza si se fac cu mana bilute potrivite.


Se dau prin cascaval ras sau seminte de mac, de susan, de in sau boia dulce.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Cris2711 1

27.02.2011, 13:31

buneeee,buneeee

LUK 1

27.02.2011, 16:29

oau..excelente..initial crezusem ca e rafaelo..

mihaelar63 1

02.03.2011, 15:37

Arata foarte bine
Am vrut sa fac si eu pentru masa festiva , dar aveam o singura retinere , sa nu se oxideze Tu ce parere ai ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval