Bulgarasi

de Valclaudia in Dulciuri, 26 Dec 2013 | 2160 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente bulgarasi negri:
  • 500 gr. biscuiti cu nuca foarte sfaramiciosi (de prederat preparati acasa)
  • 50 gr. zahar pudra
  • 100 gr. nuca macinata
  • 70 gr. musli cu fructe confiate (trecute prin robot)
  • 150 ml lapte la temperatura camerei
  • 1 esenta de rom
  • 2 linguri cacao
Ingrediente bulgarasi albi:
  • 250 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 150 g nuca cocos
  • 1 esenta de migdale
Pentru decorat:
  • zahar tos
  • nuca de cocos
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi:

Am separat ingredientele in ordinea in care am pregatit acesti bulgarasi deliciosi.


In boluri separate am amestecat ingredientele, (incepand cu ingredientele umede, adaugandu-le pe cele uscate).


Precizez ca untul trebuie sa fie la temperatura camerei.


Daca amestecurile sunt moi, le lasam cateva zeci de minute la frigider (de data asta la mine n-a fost cazul),apoi modelam cu mainile bulgarasii dupa marimea dorita.


Trecem bulgarasii negri prin zahar tos iar pe cei albi ii tavalim prin nuca de cocos.


Pofta buna!





//
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

simona72 1

27.12.2013, 09:26

Ce te-ai muncit Claudito!! Bravo!! Deastia mananc si uit de mine

laura_n 1

27.12.2013, 12:53

yuuum

Andreea Caroline 1

27.12.2013, 15:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni in straturi