Bulgarasi cu nuca si visine ametite

de mirela0911 in Dulciuri, 11 Noi 2011 | 20656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g biscuiti simpli
  • 100g zahar pudra
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 100g nuci macinate
  • 2 lg cacao
  • 50g unt
  • esenta rom
  • lapte cat cuprinde
  • nuca macinata pentru decor
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu nuca si visine ametite:

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe razatoarea mica. In putin lapte se pune untul si se incalzeste pana se topeste untul. Se adauga esenta de rom si se toarna peste compozitia de biscuiti. Se amesteca si se mai adauga lapte pana se ajunge la consistenta unui aluat potrivit care poate fi modelat usor.


Din compozitia astfel obtinuta se modeleaza bilute cu cate o visina in interior. Pentru copii se fac fara. Bilutele se dau prin nuca macinata, se pun intr-un castronel si se lasa la rece pana in momentul servirii.


Tare bune-s .......hac!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu nuca si visine ametite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (66)

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:14

oare cate trebuie sa mananc ca sa ma amestesc si eu/ ..................

Rocsi 1

15.11.2011, 11:24

15.11.2011, 11:14

oare cate trebuie sa mananc ca sa ma amestesc si eu/ ..................
-daca nu esti bautoare de fel,atunci iti trebuiesc putine

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:18

placeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou cu 3 prajituri: Bilute cu visine, Alba ca zapada si rulada de biscuiti