Bulgarasi cu nuca si visine ametite

de mirela0911 in Dulciuri, 11 Noi 2011 | 32662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g biscuiti simpli
  • 100g zahar pudra
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 100g nuci macinate
  • 2 lg cacao
  • 50g unt
  • esenta rom
  • lapte cat cuprinde
  • nuca macinata pentru decor
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu nuca si visine ametite:

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe razatoarea mica. In putin lapte se pune untul si se incalzeste pana se topeste untul. Se adauga esenta de rom si se toarna peste compozitia de biscuiti. Se amesteca si se mai adauga lapte pana se ajunge la consistenta unui aluat potrivit care poate fi modelat usor.

Din compozitia astfel obtinuta se modeleaza bilute cu cate o visina in interior. Pentru copii se fac fara. Bilutele se dau prin nuca macinata, se pun intr-un castronel si se lasa la rece pana in momentul servirii.

Tare bune-s .......hac!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu nuca si visine ametite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (66)

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:14

oare cate trebuie sa mananc ca sa ma amestesc si eu/ ..................

Rocsi 1

15.11.2011, 11:24

15.11.2011, 11:14

oare cate trebuie sa mananc ca sa ma amestesc si eu/ ..................
-daca nu esti bautoare de fel,atunci iti trebuiesc putine

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:18

placeeeeeeee

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane de ciocolata cu nuca