Bulgarasi cu nuca si visine ametite

de mirela0911 in Dulciuri, 11 Noi 2011 | 19856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g biscuiti simpli
  • 100g zahar pudra
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 100g nuci macinate
  • 2 lg cacao
  • 50g unt
  • esenta rom
  • lapte cat cuprinde
  • nuca macinata pentru decor
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu nuca si visine ametite:

Intr-un bol se amesteca biscuitii macinati, zaharul, nuca, cacaoa si ciocolata data pe razatoarea mica. In putin lapte se pune untul si se incalzeste pana se topeste untul. Se adauga esenta de rom si se toarna peste compozitia de biscuiti. Se amesteca si se mai adauga lapte pana se ajunge la consistenta unui aluat potrivit care poate fi modelat usor.

Din compozitia astfel obtinuta se modeleaza bilute cu cate o visina in interior. Pentru copii se fac fara. Bilutele se dau prin nuca macinata, se pun intr-un castronel si se lasa la rece pana in momentul servirii.

Tare bune-s .......hac!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu nuca si visine ametite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bulgarasi cu nuca si visine ametite-0
Bulgarasi cu nuca si visine ametite-1
Bulgarasi cu nuca si visine ametite-2
Bulgarasi cu nuca si visine ametite-3

COMENTARII (66)

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:14

oare cate trebuie sa mananc ca sa ma amestesc si eu/ ..................

Rocsi

Rocsi 1

15.11.2011, 11:24

15.11.2011, 11:14

oare cate trebuie sa mananc ca sa ma amestesc si eu/ ..................
-daca nu esti bautoare de fel,atunci iti trebuiesc putine

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:18

placeeeeeeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!