Bulgarasi de cacao

de Gabrielle_Gabi in Dulciuri, 31 Aug 2013 | 9220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti simpli Petit Beurre
  • 100 ml lapte (eu am folosis Zuzu 0,1%)
  • 50 g unt
  • 1 lingura de cacao
  • nuca macinata
  • 100 g zahar
  • nuca de cocos
  • 30 ml super esenta de rom
  • alune, migdale, visine din visinata, ce va place
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de cacao:

Biscuitii si nuca se macina cu un sucitor.


Intr-o cratita se pune laptele cu untul taiat cubulete la foc mic si se amesteca pentru a se topi. Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga apoi cacao si se amesteca pana se omogenizeaza.


Dupe ce amestecul a inceput sa fiarba se adauga super esenta de rom, se amesteca si se toarna peste biscuitii si nuca macinate. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pana la omogenizare.


Se da putin la frigider apoi se modeleaza bilute care se dau prin nuca de cocos.


Se dau la frigider pentru 4-5 ore sau cel mai bine peste noapte cum le-am lasat eu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

01.09.2013, 17:25

tare gustosi

Bya Ralu 1

06.09.2013, 23:09

bun bun

bianca92 1

08.10.2013, 10:33

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bilute cu nuca de cocos