Bulgari crocanti cu ciocolata

de laylalala in Dulciuri, 22 Apr 2010 | 1725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 250 gr zahar pudra
  • 100 gr cornflakes
  • 100 gr ciocolata, taiata bucatele
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari crocanti cu ciocolata:

Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeteaza o tava cu foaie de copt.Se pun albusurile intr-un vas mare, curat si se bat cu mixerul la viteza mica.Cand capata consistent spumei, se mareste viteza mixerului la mediu si se bat pana ce se obtine o compozitie batoasa, cara ramane pe paletele mixerului.Albusurile nu se bat excesiv, pentru ca vor face cocoloase sau vor deveni prea pufoase.

Se adauga zaharul, cate o lingura pe rand, in timp ce compozitia se bate la viteza mare, pane ce se obtine o textura de bezea, lucioasa si consistent.Se inglobeaza cornflakes si ciocolata.Se pun in tava linguri pline de amestec, Se aseaza bulgarii la cuptor, se da caldura mai incet la 120⁰C si se lasa 1 ora.Se inchide focul si se lasa la racorit in cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari crocanti cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08