Burek cu branza de burduf

de Ubulika in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2012 | 4963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta Linco
  • ulei pt uns foile
  • 500 branza de burduf
  • 3 oua
  • 200 smantana
  • apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burek cu branza de burduf:

Umplutura:


Amestecam branza rasa, 2 oua batute si 150ml de smantana.


Intr-o tava unsa cu unt intindem 4 foi,pe ultima de sus o ungem cu ulei,apoi punem un sfert de umplutura. Alternam tot cate 4 foi si umplutura, ultimul rand sa fie de foi. (Eu am facut doar 3 randuri a cate 4 foi). Se unge ultima foaie cu ulei. Cu un cutit bine ascutit portionam placinta .


Facem un amestec dintr-un ou, 50 g smantana, 50 ml de apa minerala si il turnam deasupra. Se baga la cuptor 35-40 minute la foc mediu pana se rumeneste frumos. In timpul coptului placinta se umfla destul de tare, dar se lasa cand o scoatem. Se serveste calda sau rece.


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

se inteapa aluatul cu furculita ca sa nu se umfle prea tare

Daca ti-a placut reteta noastra "Burek cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

simo_brkic 1

16.04.2012, 21:25

sa inteleg ca ai fost prin zonele cu Burek?mmmmm IL ADOR!!!! =)

Ubulika 1

17.04.2012, 08:29

babi5 1

13.06.2013, 20:42

Bun burekul este traditional de la Sirbi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen