Bureti de prun cu usturoi verde

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 21 Apr 2016 | 2045 vizualizari

 

Buretele de prun - RHODOPHYLLUS CLEPEATUS - crește și se dezvoltă prin livezi, in special pe langa pruni, de aici si denumirea de bureti de prun. Este o ciuperca comestibila cu o valoare alimentara foarte mare.
Am capatat si eu o mana de bureti si mi-am facut pofta.....

 

INGREDIENTE

  • cca 200 g bureti de prun
  • 10 fire subtiri de usturoi verde
  • sare
  • ulei pentru calit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bureti de prun cu usturoi verde:

Mai intai spalam bine buretii de impuritati si ii verificam sa fie buni, adica sa nu aiba viermisori. fiind foarte mici nu am avut probleme cu ei.Curatam si taiem marunt usturoiul si il punem in tigaia wok dupa ce uleiul s-a incins, adaugam si buretii, presaram putina sare si acoperim cu un capac cca 10 min, apoi ridicam capacul si mai alsam sa se rumeneasca cca 5 min. Am servit cu paine neagra, un deliciu....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti de prun cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

24.04.2016, 03:07

anca_rm 1

25.04.2016, 10:09

pofta pofta , ma duc sa caut si eu de miercuri incolo, ca tare pofta mi-ai facut . Trebuie sa imi fac si eu pofta

Camelya 1

12.05.2016, 11:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu rosii uscate