Burger cu curcan

de raluca95 in Curcan, 21 Ian 2016 | 707 vizualizari

 

Englezii sunt faimosi pentru fast food, nu? Asa ca ma integrez si eu si invat sa fac acasa :))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de curcan (eu am avut pulpa de curcan dezosata si taiata cubulete)
  • jumatate de pahar de vin
  • vegeta cu gust de gaina
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper
  • ardei iute murat (daca va place)
  • castraveti murati
  • ceapa rosie taiata solzisori
  • ardei gras verde taiat fasii
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger cu curcan:

Desi timpul de gatire e mai lung, asamblarea e foarte rapida. Incepem prin a pregati carnea pe care o punem intr-o tava cu o lingurita de vegeta de gaina, piper, jumatate de pahar de vin, jumatate de pahar de apa si cei 4 catei de usturoi, tava o invelim cu staniol si o bagam la cuptor la 150 de grade pentru o ora jumatate aproximativ.


Dupa ce a trecut timpul, dam folia jos si dam la 180 de grade si mai lasam 5/10 minute cat sa se rumeneasca putin carnea si sa mai scada apa. Intre timp taiem chiflele si le punem putin pe grill ca sa se prajeasca si pregatim toate legumele, eu am avut feliute de ardei iute murat, ceapa rosie taiata solzisori, am taiat feliute niste castrveti murati si un ardei verde gras fasii.


Scoatem carnea la cuptor si incepem ¨asemblarea¨: luam jumatate de chifla si punem peste ea un strat de carne de curcan, doua feliute de ardei iute murat, ceapa taiata solzisori, castravetii murati, ardeii si a doua parte din chifa (cantitatile depind si de gusturi). Eu l-am servit cu cartofi facuti la cuptor. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger cu curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

22.01.2016, 05:58

Tare bun e!:

mirela0911 1

22.01.2016, 09:21

L-As servi acum la micul dejun!

raluca95 1

22.01.2016, 11:32

Mulțumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice