Burger de curcan cu influențe grecești

de Satisfyyourcravings in Curcan, 5 Iun 2013 | 3648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru burgeri:
  • 400 grame piept de curcan, fără piele și os
  • 1 linguriță ierburi uscate italienești
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 100 grame măsline Kalamata, fără sâmburi, tăiate
  • 1 ardei roșu, copt, fără coajă și semințe
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 200 grame brânză Feta
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 4 chifle sau pita
  • 1 lingură ketchup făcut în casă
  • câteva frunze de salată
  • felii de castraveși, roșii, ceapă roșie
  • Pentru maioneză:
  • 4 linguri maioneză făcută în casă
  • 1 lingură mărar proaspăt, tocat
  • 1 cățel de usturoi pisat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de curcan cu influențe grecești:

Maioneza se amestecă cu mărarul și usturoiul și se lasă la frigider cel puțin 1 oră.

Carnea se toacă și se amestecă cu ierburile uscate, măslinele, ardeiul și ceapa, apoi cu brânza și cu usturoiul.

Cu mâinile unse cu ulei se formează 4 burgeri care se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 15 minute, apoi se intorc și se mai lasă 8-9 minute. 

Chiflele se taie și se ung părțile interioare cu maioneză. se așează apoi felii de roșii, castraveți, salată, ceapă și burgeri unși cu puțin ketchup, în ordinea dorită.

Se consumă imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de curcan cu influențe grecești" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Hamburger din carne de curcan