Burger de curcan cu influențe grecești

de Satisfyyourcravings in Curcan, 5 Iun 2013 | 2244 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru burgeri:
  • 400 grame piept de curcan, fără piele și os
  • 1 linguriță ierburi uscate italienești
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 100 grame măsline Kalamata, fără sâmburi, tăiate
  • 1 ardei roșu, copt, fără coajă și semințe
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 200 grame brânză Feta
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 4 chifle sau pita
  • 1 lingură ketchup făcut în casă
  • câteva frunze de salată
  • felii de castraveși, roșii, ceapă roșie
  • Pentru maioneză:
  • 4 linguri maioneză făcută în casă
  • 1 lingură mărar proaspăt, tocat
  • 1 cățel de usturoi pisat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de curcan cu influențe grecești:

Maioneza se amestecă cu mărarul și usturoiul și se lasă la frigider cel puțin 1 oră.


Carnea se toacă și se amestecă cu ierburile uscate, măslinele, ardeiul și ceapa, apoi cu brânza și cu usturoiul.


Cu mâinile unse cu ulei se formează 4 burgeri care se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 15 minute, apoi se intorc și se mai lasă 8-9 minute.


Chiflele se taie și se ung părțile interioare cu maioneză. se așează apoi felii de roșii, castraveți, salată, ceapă și burgeri unși cu puțin ketchup, în ordinea dorită.


Se consumă imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de curcan cu influențe grecești" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lavinia 1

05.06.2013, 16:00

arata delicios

Dya Daniela Andrei 1

05.06.2013, 16:09

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hamburger umplut