Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 25 Mar 2016 | 810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mix ciuperci proaspete
  • 40 grame muguri de pin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu varf de pesto
  • cimbru
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 6 chifle
  • 3 linguri maioneza din iaurt
  • 1/4 lingurita ulei de trufe
  • Parmezan
  • frunze de salata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin:

Se taie ciupercile, ceapa si usturoiul felii si se soteaza in putin ulei pana se inmoaie, cateva minute, la foc mare, impreuna cu cimbru, marar, sare si piper.


Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele.


Se scot ciupercile pe un tocator si se maruntesc cat mai fin. Se lasa sa se raceasca cateva minute.


Se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste ciuperci, impreuna cu pesto, 2/3 din cantitatea de muguri de pin si 20 grame parmezan ras. Se amesteca pentru omogenizare.


Se imparte compozitia in 6 si se modeleza in chiftele care se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20-25 de minute.


Intre timp, se amesteca maioneza cu uleiul de trufe.


Se servesc burgerii in chifle, cu maioneza cu trufe, frunze de salata, fasii de parmezan si muguri de pin.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2016, 23:06

elucubratiiculinare 1

27.03.2016, 08:49

Geanina87 1

28.03.2016, 12:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in sos de rosii cu legume si ricotta