Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

de babi5 in Prajituri, 26 Ian 2014 | 5496 vizualizari

 

Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri gris .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca:

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .

Apoi se taie dreptunghiuri.

Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .

Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o  pensula de silicon ungem rulourile obtinute si  introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.

Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.

Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..

 

TIPS-URI

1

Atentie ! aluatul trebuie lasat sa se dezghete in ambalajul lui

2

Fiindca nu va creste suficient .motiv pentru care nici al meu nu a crescut asa cum mi-as fi dorit ..

3

Am citit dupa

RETETA IN IMAGINI

Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-0
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-1
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-2
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-3
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-4
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-5
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-6
Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca-7

COMENTARII (27)

babi5

babi5 1

29.01.2014, 08:40

multumesc Micutza Luana sa-u evaporat cu viteza lumini

Lia_

Lia_ 1

29.01.2014, 08:56

ce bun

babi5

babi5 1

29.01.2014, 09:43

Lia_1 scumpa iti multumesc sa-u "evaporat "repede dar ce trebuia sa fac si nu am facut am dezghetat putin aluatul fortat si nu a mai crescut cum trebuia >Tre buie dezghetat la temperatura camerei in ambalaj .. eu la-m desfacut si nu este bine ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!