Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

de babi5 in Prajituri, 26 Ian 2014 | 7952 vizualizari

 

Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri gris .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca:

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .


Apoi se taie dreptunghiuri.


Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .


Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .


Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o pensula de silicon ungem rulourile obtinute si introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.


Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.


Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..

 

TIPS-URI

1

Atentie ! aluatul trebuie lasat sa se dezghete in ambalajul lui

2

Fiindca nu va creste suficient .motiv pentru care nici al meu nu a crescut asa cum mi-as fi dorit ..

3

Am citit dupa

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

29.01.2014, 08:40

multumesc Micutza Luana sa-u evaporat cu viteza lumini

Lia_ 1

29.01.2014, 08:56

ce bun

babi5 1

29.01.2014, 09:43

Lia_1 scumpa iti multumesc sa-u "evaporat "repede dar ce trebuia sa fac si nu am facut am dezghetat putin aluatul fortat si nu a mai crescut cum trebuia >Tre buie dezghetat la temperatura camerei in ambalaj .. eu la-m desfacut si nu este bine ..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura mexicana cu ananas