Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca

de babi5 in Prajituri, 26 Ian 2014 | 6007 vizualizari

 

Este un desert nu foarte sofisticat si usor de realizat ..Am folosit la prepararea lui materie prima semipreparata Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat frantuzesc
  • 2 cutii brinza dulce cu ananas si nuci (300gr./cutie )
  • 1 lingura de zahar
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri gris .
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca:

Prima data lasam aluatul sa se dezghete la temperatura camerei .


Apoi se taie dreptunghiuri.


Crestam cu ajutorul unui cutit fiecare dreptunghi in parte ,brinzica o amestecam cu grisul fiindca este putin fluida, apoi punem pe fiecare dreptunghi cite o lingura si-l rulam .


Asezam intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .


Spargem oul intr-un castronel si-l batem impreuna cu lingura de zahar si laptele,apoi cu o pensula de silicon ungem rulourile obtinute si introducem tava in cuptorul in prealabil incins la 180 grade.


Lasam pina se rumeneste bine apoi le scoatem lasam putin sa se raceasca si gata,pot fi servite.


Pofta buna ! Foarte usor de realizat si gustos..

 

TIPS-URI

1

Atentie ! aluatul trebuie lasat sa se dezghete in ambalajul lui

2

Fiindca nu va creste suficient .motiv pentru care nici al meu nu a crescut asa cum mi-as fi dorit ..

3

Am citit dupa

Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri din foietaj cu branza dulce, ananas si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

29.01.2014, 08:40

multumesc Micutza Luana sa-u evaporat cu viteza lumini

Lia_ 1

29.01.2014, 08:56

ce bun

babi5 1

29.01.2014, 09:43

Lia_1 scumpa iti multumesc sa-u "evaporat "repede dar ce trebuia sa fac si nu am facut am dezghetat putin aluatul fortat si nu a mai crescut cum trebuia >Tre buie dezghetat la temperatura camerei in ambalaj .. eu la-m desfacut si nu este bine ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura mexicana cu ananas