Bust diplomat

de ana in Torturi, 12 Apr 2010 | 3703 vizualizari

 

Acest tort a fost facut in 2 ore si jumatate ,eram foarte grabita si nu am avut timp de retusuri.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 2,5 kg de tort avem nevoie de :
  • 2 plicuri pudding de vanilie
  • 4 esente de vanilie
  • 5-6 lg zahar
  • 1 l lapte
  • 1 kg frisca 
  • fructe eu am pus ananas si portocale
  • 3 plicuri de gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bust diplomat:

Pregatim puddingul cum indica pe plic ,intre timp punem la inmuiat gelatina .Pudingul il punem la racit si cand e caldut( un picut fierbinte ) punem gelatina si amestecam bine pana se dizolva si o lasam sa se raceasca de tot , amestecand din cand in cand.


Batem frisca punem esentele de vanilie ,apoi cand s-a racit puddingul adaugam frisca si fructele .


Pentru bust eu am folosit o tava dreptughiulara tapetata cu folie alimentara si i-am definit talia dupa ce sa inchegat compozitia decupand cu cutitul din ochi ,puteti face sablon,iar sanii i-am obtinut punand compozitie in 2 boluri micute tot tapetate cu folie alimentara.


Normal el se tine la frigider ,dar eu nu am avut timp asa ca l-am tinut 1 ora in congelator si l-am ornat cu pasta .


Poza finala nu este din pacate pentru ca am uitat s-o fac si tortul a fost cadou pentru nasul meu .Pusesem niste nasurasi din frisca .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bust diplomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ela 1

13.04.2010, 09:22

asa bust ar vrea toate fetele,nu?sa arate asa de bine ca asta

ana 1

13.04.2010, 11:12

ela se poate si mai bine

epurasha2bb 1

03.05.2010, 15:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura desteapta

de oanapl 5

ieri la 21:50

Prăjitură cu cremă de brânză

de oanapl 5

ieri la 21:42

Supă cremă de cartofi cu fructe de mare

ieri la 20:41

Tiramisu

de ancutsa 5

ieri la 20:11

Salata cu dovlecei la gratar si ton

de Rocsi 9

ieri la 19:48

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat