Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat

de raluca95 in Vita, 26 Feb 2015 | 951 vizualizari

 

De mult aveam reteta in cap si astazi am zis sa le fac surpriza parintilor si sa pregatesc cina.. Ce spuneti, i-am surprins putin? :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschiulet de vitel subtiri
  • 150 g de mozzarella+100 g cascaval afumat (mie mi-a mai ramas si mozzarella si cascaval, da le-am mancat simple :)) )
  • sare+piper
  • faina
  • jumatate de pahar de vin alb
  • scobitori pentru a prinde buzunarele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat:

Eu am inceput prin a intinde bine feliile de carne si a le condimenta cu sare si piper, dupa care am taiat mozzarella si cascavalul. Odata terminate, am inceput "asamblarea" fiecarui buzunar in parte: pe fiecare felie de carne am pus cate 2 feliute mici de mozzarella si doua de cascaval si l-am inchis cu scobitori. Terminate toate buzunarasele le-am trecut prin faina si le-am asezat in tava unsa cu ulei am varsat peste ele inca un strop de ulei (eu am folosit de masline) si vinul si le-am bagat la cuptor pentru 20/25 de minute la 180*. Le-am servit cu salata de fasole verde. Sper sa va placa. :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

28.02.2015, 11:58

Bun!

monik80 1

09.03.2015, 15:42

ce buunn

raluca95 1

09.03.2015, 19:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de vitel