Cașcaval pane

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 4474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cașcaval,
  • 2 ouă,
  • 1 lingură lapte,
  • 100 g făină,
  • 100 g pesmet,
  • 100 g unt sau ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cașcaval pane:

Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se taie în patru felii groase. Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o lingură lapte. Se poate adăuga în ou și un praf de piper proaspăt măcinat. Se trece fiecare felie de cașcaval prin ou, făină, ou și iarăși făină. La sfârșit se trece prin ou și prin pesmet. Într-o tigaie topim jumătate din cantitatea de unt și prăjim 2 felii de cașcaval pe ambele părți pănă se rumenesc frumos. Focul trebuie să fie potrivit, ca să nu le ardem. Procedăm la fel și cu celelalte 2 felii de cașcaval. Servim imediat. Eu am preferat lângă o salată verde cu roșii, castraveți, ceapă verde și ridichi, stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cașcaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

15.03.2013, 20:29

O bunatate!!!Ti-a iesit si bine!

gaby_gabytza 1

20.03.2013, 11:13

place

marcelika 1

12.05.2014, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton, rosii si mozzarella