Cașcaval pane

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 4346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cașcaval,
  • 2 ouă,
  • 1 lingură lapte,
  • 100 g făină,
  • 100 g pesmet,
  • 100 g unt sau ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cașcaval pane:

Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se taie în patru felii groase. Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o lingură lapte. Se poate adăuga în ou și un praf de piper proaspăt măcinat. Se trece fiecare felie de cașcaval prin ou, făină, ou și iarăși făină. La sfârșit se trece prin ou și prin pesmet. Într-o tigaie topim jumătate din cantitatea de unt și prăjim 2 felii de cașcaval pe ambele părți pănă se rumenesc frumos. Focul trebuie să fie potrivit, ca să nu le ardem. Procedăm la fel și cu celelalte 2 felii de cașcaval. Servim imediat. Eu am preferat lângă o salată verde cu roșii, castraveți, ceapă verde și ridichi, stropită cu ulei de măsline și oțet balsamic ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cașcaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

15.03.2013, 20:29

O bunatate!!!Ti-a iesit si bine!

gaby_gabytza 1

20.03.2013, 11:13

place

marcelika 1

12.05.2014, 11:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Drob din maruntaie de pui