Cafeluta la pat

de retetele_tinei in Cafea, 4 Oct 2014 | 1295 vizualizari

 

Pentru ca e weekend si pentru ca a mai trecut o saptamana incarcata, grea... nu puteam rata acest moment de respiro, de liniste sufleteasca, de a-mi aduna gandurile, fara a-mi rezerva putin timp si pentru mine, in care sa ma rasfat in fata televizorului cu o cafeluta cu scortioara ( pe care o ador de altfel), cativa biscuiti, fructe proaspete si cateva choco pops....va doresc si voua, din suflet, un weekend linistit!!!

In cazul in care doriti sa incercati cafeluta cu scortisoara, mai jos va voi scrie, cum se poate pregatii aceasta.

 

INGREDIENTE

  • putina scortisoara pudra
  • cafea macinata
  • lapte (optional )
  • zahar ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafeluta la pat:

Cafeaua si scortisoara se pot face atat la expresor, cat si la filtru sau pe aragaz. Voi trebuie doar ca in momentul in care se puneti cafeaua in sita de la expresor, in filtrul sau pe aragaz, sa puneti si scortisoara, apoi cafeaua va fi gata intr-un moment.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafeluta la pat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

04.10.2014, 16:57

Un weekend linistit si tie

MotanLaOale 1

04.10.2014, 17:06

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cafea interactiva