Cafeluta la pat

de retetele_tinei in Cafea, 4 Oct 2014 | 1444 vizualizari

 

Pentru ca e weekend si pentru ca a mai trecut o saptamana incarcata, grea... nu puteam rata acest moment de respiro, de liniste sufleteasca, de a-mi aduna gandurile, fara a-mi rezerva putin timp si pentru mine, in care sa ma rasfat in fata televizorului cu o cafeluta cu scortioara ( pe care o ador de altfel), cativa biscuiti, fructe proaspete si cateva choco pops....va doresc si voua, din suflet, un weekend linistit!!!

In cazul in care doriti sa incercati cafeluta cu scortisoara, mai jos va voi scrie, cum se poate pregatii aceasta.

 

INGREDIENTE

  • putina scortisoara pudra
  • cafea macinata
  • lapte (optional )
  • zahar ( optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafeluta la pat:

Cafeaua si scortisoara se pot face atat la expresor, cat si la filtru sau pe aragaz. Voi trebuie doar ca in momentul in care se puneti cafeaua in sita de la expresor, in filtrul sau pe aragaz, sa puneti si scortisoara, apoi cafeaua va fi gata intr-un moment.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cafeluta la pat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

04.10.2014, 16:57

Un weekend linistit si tie

MotanLaOale 1

04.10.2014, 17:06

Dya Daniela Andrei 1

04.10.2014, 21:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Frappe