Cake Pops

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Dec 2015 | 1014 vizualizari

 

pentru Mos Craciun ;)

 

INGREDIENTE

Compozitia pentru bilute:

  • 200 gr. crema tartinabila de lapte cu nuci
  • 75 gr. seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr. zahar din lapte
  • 1 plic zahar cu aroma de rom
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 100 gr. tarate de ovaz
  • 500 gr. biscuiti populari zdrobiti la robot
  • 1 borcan dulceata de afine

Pentru glazura:

  • 200 gr. ciocolata alba cu fulgi de cocos
  • 100 gr. ciocolata cu lapte
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 50 ml lapte

Decor:

  • bombonele colorate din zahar

In plus:

  • betisoare pentru frigarui pe care le-am impartit in doua

       

Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake Pops:

Pentru inceput zdrobim biscuitii la robot.


Punem intr-un castron incapator dulceata de afine, crema de lapte si nuci, semintele decojite de floarea soarelui, zaharul vanilat, cel cu aroma de rom, zaharul din lapte, fulgii de ovaz, esenta de rom.


Amestecam cu mana pana obtinem o compozitie omogena.


Formam mingiute de marimea dorita si le asezam in tava pana modelam toate mingiutele.


In fiecare biluta infigem cate 1/2 betigas de frigarui.


Topim ciocolata alba cu fulgi de cocos, cea neagra si ciocolata cu lapte laolalta intr-o craticioara in 50 ml lapte.


Trecem bilutele prin glazura de ciocolata, apoi le decoram cu bombonele colorate si le asezam in cani,lasand distanta intre ele sa nu se lipeasca unele de altele, pana se intareste glazura.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cake Pops" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

06.12.2015, 20:23

frumoase

-Licurici- 1

07.12.2015, 08:04

Ce faine sunt!

miki_a 1

07.12.2015, 15:02

Cat de dragute sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Cake Pops cu biscuiti si ciocolata alba