Cake Pops

de Valclaudia in Dulciuri, 5 Dec 2015 | 3480 vizualizari

 

pentru Mos Craciun ;)

 

INGREDIENTE

Compozitia pentru bilute:

  • 200 gr. crema tartinabila de lapte cu nuci
  • 75 gr. seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr. zahar din lapte
  • 1 plic zahar cu aroma de rom
  • 1 sticluta esenta de rom
  • 100 gr. tarate de ovaz
  • 500 gr. biscuiti populari zdrobiti la robot
  • 1 borcan dulceata de afine

Pentru glazura:

  • 200 gr. ciocolata alba cu fulgi de cocos
  • 100 gr. ciocolata cu lapte
  • 100 gr. ciocolata amaruie
  • 50 ml lapte

Decor:

  • bombonele colorate din zahar

In plus:

  • betisoare pentru frigarui pe care le-am impartit in doua

       

Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake Pops:

Pentru inceput zdrobim biscuitii la robot.

Punem intr-un castron incapator dulceata de afine, crema de lapte si nuci, semintele decojite de floarea soarelui, zaharul vanilat, cel cu aroma de rom, zaharul din lapte, fulgii de ovaz, esenta de rom.

Amestecam cu mana pana obtinem o compozitie omogena.

Formam mingiute de marimea dorita si le asezam in tava pana modelam toate mingiutele.

In fiecare biluta infigem cate 1/2 betigas de frigarui.

Topim ciocolata alba cu fulgi de cocos, cea neagra si ciocolata cu lapte laolalta intr-o craticioara in 50 ml lapte.

Trecem bilutele prin glazura de ciocolata, apoi le decoram cu bombonele colorate si le asezam in cani,lasand distanta intre ele sa nu se lipeasca unele de altele, pana se intareste glazura.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake Pops" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cake pops cu rom si ciocolata