Calamar pane in cosulete de paine

de MyCookingLife in Fructe de mare, 24 Mar 2012 | 4679 vizualizari

 

Continui seria retetelor cu fructe de mare, printr-o reteta absolut delicioasa, de altfel, reteta mea preferata de inele de calamar!

 

INGREDIENTE

  • (nu stiu cantitatile)
  • 1 kg inele de calamar
  • lapte foarte rece
  • faina amestecata cu malai si praf de usturoi
  • pesmet amestecat cu chilli pudra
  • ou batut cu sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar pane in cosulete de paine:

Se lasa inelele de calamar 15 minute in lapte, la frigider. Se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in baie de ulei in mod normal. Eu am pus foarte putin ulei. Noua ne plac cu lamaie sau cu tzatziki.


Chiflele se taie pe jumatate. Se apasa cu degetele ca sa se taseze bine miezul. Se ung cu unt pe ambele parti. Se pun in formele de briose. Daca se folosesc felii de paine se modeleaza pe forma tavii de briose. Se baga la cuptor pana se rumenesc si devin crocante.


Pe cat de simpla aceasta reteta, pe atat de gustoasa!

 

TIPS-URI

1

In loc de lapte se poate folosi iaurt - ies la fel de bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar pane in cosulete de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MyCookingLife 1

24.03.2012, 21:59

@ionela2682: Eu zic sa incepi cu reteta aceasta, daca vrei sa iti placa inelele de calamar! Sigur nu te va dezamagi gustul!

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:54

frumoasa prezentarea

Bia27 1

18.03.2013, 00:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu Tagliatelle