Calamar prajit

de ianculubita in Fructe de mare, 22 Oct 2013 | 3486 vizualizari

 

Am vazut de multe ori pe la voi inele de calamar prajite si cum sunt foarte pofticioasa si-mi plac fructele de mare am cumparat o punga cangelate si le-am facut;mi-au placut foarte mult si voi mai cumpara(la pensia urmatoare)!!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga rondele de calamar
  • 500 ml ulei
  • 1 lingura boia de ardei
  • sos de usturoi
  • 1capatana de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 borcanel cu iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar prajit:

Mai intai pregatim sosul de usturoi;pisam foarte bine usturoiul,frecam cu sare adaugand cate putin ulei(2linguri) apoi amestecam cu un borcanel de iaurt,punem in sosiera si-l lasam la frigider pana in momentul servirii


Inelele de calamar gata pregatite cum sunt in punga,nu le lasam sa se dezghete,le adaugam in mult ulei foarte incins iar cand s-au ridicat la suprafata rumenite,le scoatem pe servetele de hartie,le punem apoi pe un platou,le pudram cu boia de ardei dulce sau iute si le servim cu sos de usturoi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Anett 1

22.10.2013, 12:57

hmmm super!

Lavinia 1

22.10.2013, 14:23

foarte gustos

ianculubita 1

22.10.2013, 15:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Calamari a la romana - Jamie Oliver