Calcan pe pat de legume

de Panacris in Peste, 1 Dec 2012 | 2544 vizualizari

 

Nicio masa fara peste!

 

INGREDIENTE

  • calcan decapitat si curatat 200 g,
  • legume combinate ( fasole verde, galbena, conopida, ardei gars rosu, morcovi, mazare, ciuperci champignon) 100 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin proaspat,
  • sos de wortchester,
  • zeama de lamaie,
  • vin alb demisec 250 ml.,
  • condimente de peste de la Kotani,
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calcan pe pat de legume:

Legumele se aseaza intr-un vas termorezistent, se stropesc cu ulei, putin vin, se asezoneaza de sare si piper, apoi se pun in cuptorul preincins, cca. 10 minute la foc mediu. Intre timp, pestele se asezoneaza cu condimente ptr peste de la Kotani, si se lasa la rece cca. 10 minute. Dupa ce legumele s-au prefiert se adauga pestele, deasupra se presara rozmarin tocat marunt, ulei de masline, sos de wortchester, restul de vin alb demisec, si se pune din la cuptor ptr cca. 15 minute la foc mic, neacoperit. dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se acopera cu foaie de pergament si se mai lasa la inabusit cca. 5 minute. Se serveste ca atare sau cu garnitura de orez.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Calcan pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Lau 1

01.12.2012, 17:11

deyutzky 1

01.12.2012, 19:11

o bunatate

Rocsi 1

01.12.2012, 20:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
File merluciu cu garnitura de ciuperci