Camembert aromat la cuptor

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2010 | 2407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o roata (250 gr) de branza Camembert, cu tot cu cutie
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita thym
  • cateva boabe de piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Camembert aromat la cuptor:

Incalzeste cuptorul la 200ᵒC.

Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa.Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thym si boabe de piper.Inchide cutia, infasoar-o in folie de aluminiu, apoi da totul la copt 15 minute, pana ce branza se va topi.

Serveste branza imediat alaturi de paine prajita.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Camembert aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

madi_marin 1

07.05.2010, 14:38

cat imi place branzica asta....

vero_closca 1

07.05.2010, 17:34

ador aceasta reteta! 5 furculite de la mine si o pun la favorite!

laylalala 1

07.05.2010, 21:09

Nu locuiesc in Franta ci in Romania dar am un unchi ce locuieste in Franta care ma mai aprovizioneaza din cand in cand cu specialitati

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Budinca de fasole verde