Caneloni cu pui si ghebe

de AnyCostescu in Cannelloni, 5 Mai 2014 | 2129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tije telina
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 mana ghebe tocate
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pentru sosul bechamel: 50 g unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte
  • 1 cutie tuburi de caneloni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si ghebe:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete.


Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust.


Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie faina, apoi adauam laptele putin cate putin, amestecand continuuu.


Intr-un vas yena punem putin sos.


Luam fiecare tub de caneloni si il umplem .Eu ii umplu cu mana , e mai rapid.


Se pun tuburile in vasul yena si deasupra punem restul de sosi.Dam la cuptor la foc mediu 35-40 minute.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

AnyCostescu 1

05.05.2014, 22:38

multumesc pentru aprecieri va invit la o portie

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:14

AnyCostescu 1

07.05.2014, 12:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Canelonni cu somon si dovlecel