Caneloni cu pui si ghebe

de AnyCostescu in Cannelloni, 5 Mai 2014 | 1935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 bucati tije telina
  • 500 g carne tocata de pui
  • 1 mana ghebe tocate
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pentru sosul bechamel: 50 g unt, 1 lingura faina, 300 ml lapte
  • 1 cutie tuburi de caneloni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si ghebe:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Morcovul se curata si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Tijele de telina se taie cubulete.


Intr-un vas amestecam legumele, cu ghebele, carnea tocata, usturoi pisat ,sare si piper dupa gust.


Pentru sos , topim untul intr-o cratita, adaugam in ploaie faina, apoi adauam laptele putin cate putin, amestecand continuuu.


Intr-un vas yena punem putin sos.


Luam fiecare tub de caneloni si il umplem .Eu ii umplu cu mana , e mai rapid.


Se pun tuburile in vasul yena si deasupra punem restul de sosi.Dam la cuptor la foc mediu 35-40 minute.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

AnyCostescu 1

05.05.2014, 22:38

multumesc pentru aprecieri va invit la o portie

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:14

AnyCostescu 1

07.05.2014, 12:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza si verdeata