Cannelloni cu carne

de ela in Cannelloni, 18 Ian 2013 | 4794 vizualizari

 

pentru un pranz sau o cina sunt un deliciu....

 

INGREDIENTE

  • 13 bucati canneloni
  • 500 gr carne tocata
  • 160 gr cascaval ras
  • 2 linguri parmezan
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • 1 conserva rosii cuburi in bulion
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • usturoi
  • patrunjel
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne:

Punem rosiile in sos intr-o craticioara pe foc si adaugam sare,busuioc si oregano dupa gust.Lasam sa dea cateva clocote.Adaugam 100ml apa si mai lasam sa dea cateva clocote.


Carnea tocata o punem in alta craticioara,cu putin ulei la care adaugam sare,piper,cimbru,busuioc si oregano dupa gust(putin din fiecare).Lasam putin la calit apoi completam cu putina apa.Lasam pe foc 15-20minute,pana se inmoaie carnea.Amestecam din cand in cand si mai completam cu apa daca scade prea mult.La final,nu trebuie sa mai aiba zeama deloc.Oprim focul,lasam cateva minute sa se racoreasca apoi adaugam putin usturoi pisat,patrunjel si un ou si omogenizam bine compozitia.Cu o lingurita umplem cannelloni cu compozitia de carne.


Intr-o tava termorezistenta punem sosul de rosii si peste el,asezam cannelloni.Deasupra turnam smantana de gatit si apoi presaram cascavalul ras.Dam la cuptorul preincalzit,pana se rumeneste frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bya Ralu 1

18.01.2013, 22:54

bun bun

ANNA_46 1

19.01.2013, 04:26

Super gustoasa

Lau 1

19.01.2013, 20:01

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne