Cannelloni cu carne de pasare

de Miha in Cannelloni, 26 Aug 2009 | 7422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita zahar
  • patrunjel verde
  • 2 cani suc rosii
  • 200 g cascaval
  • 4-5 linguri smantana
  • 4-5 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pasare:

Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare,piper,1 lingurita de busuioc,1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt,dupa preferinta.Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.

Pentru umplutura am tocat carnea impreuna cu ouale,faina,ceapa,morcovul,restul de usturoi,patrunjelul verde,condimentele si 50 g cascaval ras.Cu aceasta compozitie am umplut pastele.


Asezam pastele intr-un vas termorezistent,pe un singur rand si turnam deasupra sosul de rosii.


Cascavalul ras fin il amestecam cu smantana,laptele si putina nucsoara.Turnam totul peste pastele cu rosii si dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Miha 1

19.10.2009, 18:06

Desigur dANNY...cu drag!

Cris2711 1

12.03.2011, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne si cascaval