Cannelloni cu carne de pui

de simona72 in Cannelloni, 25 Feb 2013 | 3917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie canneloni
  • un piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • o conserva de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • o lingurita garam masal optional
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
  • pt sos:
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • 2 linguri faina alba
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri smintina
  • 50 gr brinza feta
  • cascaval pt gratin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea o dam prin masina de tocat carne.


Punem in tigaie ulei si unt, adaugam ceapa tocata marunt si usturoi, lasam sa se caleasca, adaugam carnea macinata si amestecam intr-una pina carnea devine alba si se desface. Adaugam conserva de rosii cu rosiile taiate marunt si sucul de rosii, lasam sa scada putin si adaugam si celelate ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.


Facem sosul: punem pe foc untul cu uleiul, cind s-au incins adaugam faina, amestecam pina faina s-a dizolvat, adaugam laptele fierbinte si amestecam folosindu-ne de un tel. Adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust, smintina si brinza feta, amestecam si lasam pe foc pina fierbe si se topeste brinza.


Punem sosul peste cannelloni, acoperim cu folie de aluminiu, dam in cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute, scoatem si punem cascaval ras si mai dam 10 minute la cuptor cu folie sau fara.

 

TIPS-URI

1

in loc de sosul alb putem sa punem suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

babi5 1

06.05.2013, 22:01

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:10

arata bine

Bya Ralu 1

12.12.2013, 00:05

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui