Cannelloni cu carne de pui

de simona72 in Cannelloni, 25 Feb 2013 | 4000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie canneloni
  • un piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • o conserva de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • o lingurita garam masal optional
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
  • pt sos:
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • 2 linguri faina alba
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri smintina
  • 50 gr brinza feta
  • cascaval pt gratin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea o dam prin masina de tocat carne.


Punem in tigaie ulei si unt, adaugam ceapa tocata marunt si usturoi, lasam sa se caleasca, adaugam carnea macinata si amestecam intr-una pina carnea devine alba si se desface. Adaugam conserva de rosii cu rosiile taiate marunt si sucul de rosii, lasam sa scada putin si adaugam si celelate ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.


Facem sosul: punem pe foc untul cu uleiul, cind s-au incins adaugam faina, amestecam pina faina s-a dizolvat, adaugam laptele fierbinte si amestecam folosindu-ne de un tel. Adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust, smintina si brinza feta, amestecam si lasam pe foc pina fierbe si se topeste brinza.


Punem sosul peste cannelloni, acoperim cu folie de aluminiu, dam in cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute, scoatem si punem cascaval ras si mai dam 10 minute la cuptor cu folie sau fara.

 

TIPS-URI

1

in loc de sosul alb putem sa punem suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

babi5 1

06.05.2013, 22:01

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 15:10

arata bine

Bya Ralu 1

12.12.2013, 00:05

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu sos bechamel