Cannelloni cu carne de pui

de Bunica in Cannelloni, 15 Mar 2014 | 4287 vizualizari

 

E, a venit si ziua lor sa le prepar.La mama acasa n-am mancat asa ceva,ca de, pe vremea copilariei mele nu se gaseau;)

 

INGREDIENTE

  • 200 g. cannelloni
  • 350 g. carne tocata de pui
  • 1 bucata potrivita ca marime de praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare,
  • piper
  • 1 vf. cutit praf de ghimbir
  • 100 g.mozzarela
  • Sos bechamel
  • 50 g. unt
  • o lingura faina 350 ml. lapte100 ml. vin alb
  • 1 vf. lingurita razmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Prazul tocat marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline.

Peste el, se pune la calit carnea tocata.

Caleste pana carnea se albeste.

Asezoneaza cu sare,piper,praf de ghimbir ai lasa la racit.

Dupa ce compozitia de carne s-a racit umpli rulourile de cannelloni.

Sosul :

Untul se pune la topit.

Adauga faina si laptele cald amestecand foarte repede pentru a nu se forma cocoloase.

Condimenteaza sosul cu sare,piper si rozmarin.

Intr-o tava termorezistenta pune o lingura ulei de masline,3-4 linguri sos  si aseaza bucatile de cannelloni.

Toarna sosul ramas peste cannelloni,adauga vinul ,sucul de rosii si mozzarela rasa.

Da la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

asezonarea se poate face cu condimentele agreate de fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cannelloni cu carne de pui-0
Cannelloni cu carne de pui-1
Cannelloni cu carne de pui-2
Cannelloni cu carne de pui-3
Cannelloni cu carne de pui-4
Cannelloni cu carne de pui-5
Cannelloni cu carne de pui-6
Cannelloni cu carne de pui-7
Cannelloni cu carne de pui-8

COMENTARII (21)

 Lavinia

Lavinia 1

16.03.2014, 12:05

ce mult imi plac

Bunica

Bunica 1

16.03.2014, 12:52

Va servesc cu drag!

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

16.03.2014, 19:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!