Cannelloni cu carne de pui

de Bunica in Cannelloni, 15 Mar 2014 | 5374 vizualizari

 

E, a venit si ziua lor sa le prepar.La mama acasa n-am mancat asa ceva,ca de, pe vremea copilariei mele nu se gaseau;)

 

INGREDIENTE

  • 200 g. cannelloni
  • 350 g. carne tocata de pui
  • 1 bucata potrivita ca marime de praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri suc de rosii
  • sare,
  • piper
  • 1 vf. cutit praf de ghimbir
  • 100 g.mozzarela
  • Sos bechamel
  • 50 g. unt
  • o lingura faina 350 ml. lapte100 ml. vin alb
  • 1 vf. lingurita razmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Prazul tocat marunt se caleste in 2 linguri ulei de masline.


Peste el, se pune la calit carnea tocata.


Caleste pana carnea se albeste.


Asezoneaza cu sare,piper,praf de ghimbir ai lasa la racit.


Dupa ce compozitia de carne s-a racit umpli rulourile de cannelloni.


Sosul :


Untul se pune la topit.


Adauga faina si laptele cald amestecand foarte repede pentru a nu se forma cocoloase.


Condimenteaza sosul cu sare,piper si rozmarin.


Intr-o tava termorezistenta pune o lingura ulei de masline,3-4 linguri sos si aseaza bucatile de cannelloni.


Toarna sosul ramas peste cannelloni,adauga vinul ,sucul de rosii si mozzarela rasa.


Da la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

asezonarea se poate face cu condimentele agreate de fiecare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lavinia 1

16.03.2014, 12:05

ce mult imi plac

Bunica 1

16.03.2014, 12:52

Va servesc cu drag!

Dana_Retetegg 1

16.03.2014, 19:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui