Cantuccini cu migdale

de aura78 in Dulciuri, 6 Mar 2014 | 1051 vizualizari

 

UN DESERT FOARTE BUN SI USOR DE FACUT

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina pentru prajituri
  • 5 oua
  • 350 g zahar
  • coaja rasa de la o lamaie netratata ,sau daca nu ai o esenta se lamaie
  • 350 g de migdale
  • 1 praf de copt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cantuccini cu migdale:

Bateti ouale intr-un castron si adaugati : zahar, faina, praful de copt si migdale rupte . Se amesteca ingredientele pana cand amestecul este neted .Formeaza un salam , pune-l pe o tava unde in prealabil ai pus hartie de copt si pune-l in cuptor la 160 ° C timp de aproximativ 30 de minute.


Dupa ce se raceste taie-l in felii ,aseaza-le pe aceeasi tava ce ai folosit si punele inca 5 minute in cuptor .


Se serveste rece .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cantuccini cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

laura_n 1

07.03.2014, 15:40

si eu imi doresc sa ii prestez biig like!

aura78 1

08.03.2014, 15:27

Multumesc tuturor .Sunteti invitate /i

Corinuta 1

29.03.2014, 22:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu mere