Capellini cu sos de smantana si praz

de AnyCostescu in Paste, 17 Dec 2013 | 2147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz
  • 200 g kaizer afumat
  • 150 g capellini
  • ulei pt calit
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu sos de smantana si praz:

Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute.


Prazul se taie bucatele si se pune la calit.


Se adauga kaizerul taiat bucati si se calesc impreuna pentru circa 5 minute. Se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi .


Peste kaizer si praz punem 5 linguri de smantana si lasam sa fiarba impreuna totul 2 minute.


Dupa ce au fiert pastele ,le scurgem si le punem in farfurii, si punem deasupra sosul.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu sos de smantana si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

18.12.2013, 09:24

AnyCostescu 1

18.12.2013, 14:10

Multumesc

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Farfale cu bacon