Capellini cu sos de smantana si praz

de AnyCostescu in Paste, 17 Dec 2013 | 1952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz
  • 200 g kaizer afumat
  • 150 g capellini
  • ulei pt calit
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu sos de smantana si praz:

Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute.


Prazul se taie bucatele si se pune la calit.


Se adauga kaizerul taiat bucati si se calesc impreuna pentru circa 5 minute. Se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi .


Peste kaizer si praz punem 5 linguri de smantana si lasam sa fiarba impreuna totul 2 minute.


Dupa ce au fiert pastele ,le scurgem si le punem in farfurii, si punem deasupra sosul.


Pofta buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu sos de smantana si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

_Alina_ 1

18.12.2013, 09:24

AnyCostescu 1

18.12.2013, 14:10

Multumesc

mihaelam90 1

20.12.2013, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu pui in sos alb