Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel

de adasev12 in Paste, 15 Mar 2011 | 7824 vizualizari

 

daca va plac pastele si vreti ceva rapid....poate incercati si voi...eu am incercat prima data acu aceste paste in aceasta combinatie si mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 450 g paste umplute cu sunca, rotunde( aici le spune cappelletii si prosciuto crudo)
  •  parmigiano dupa gust
  • sos beschamel
  • vegeta, ulei de masline, patrunjel verde
  • smantana acra, in fc de gusturi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel:

mai intai am facut sosul beschamel, asupra caruia nu insist fiindca toata lumea stie cum se face...si fiecare il adapteaza dupa gust....( eu specific doar ca am pus si vreo 50 g mozzarella...il face cremos...si patrunjel verde taiat)


pastele se fierb in apa sarata si cu o lg de ulei cam 5 min , apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, se presara cu vegeta si ulei de masline si se amesteca...asa nu se vor mai lipi...


se servesc portii dupa bunul plac si pofta fiecaruia....cu sos beschamel deasupra si parmigiano , eventual o lg de smantana daca va place....(mie da...)


mi s-a parut un fel inedit de a servi paste...si nu a fost rau deloc....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

adasev12 1

16.03.2011, 08:17

luk...mersi

elena1988 1

16.03.2011, 11:00

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paste cu dovlecei zucchini