Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel

de adasev12 in Paste, 15 Mar 2011 | 8927 vizualizari

 

daca va plac pastele si vreti ceva rapid....poate incercati si voi...eu am incercat prima data acu aceste paste in aceasta combinatie si mi-au placut....

 

INGREDIENTE

  • 450 g paste umplute cu sunca, rotunde( aici le spune cappelletii si prosciuto crudo)
  •  parmigiano dupa gust
  • sos beschamel
  • vegeta, ulei de masline, patrunjel verde
  • smantana acra, in fc de gusturi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel:

mai intai am facut sosul beschamel, asupra caruia nu insist fiindca toata lumea stie cum se face...si fiecare il adapteaza dupa gust....( eu specific doar ca am pus si vreo 50 g mozzarella...il face cremos...si patrunjel verde taiat)


pastele se fierb in apa sarata si cu o lg de ulei cam 5 min , apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, se presara cu vegeta si ulei de masline si se amesteca...asa nu se vor mai lipi...


se servesc portii dupa bunul plac si pofta fiecaruia....cu sos beschamel deasupra si parmigiano , eventual o lg de smantana daca va place....(mie da...)


mi s-a parut un fel inedit de a servi paste...si nu a fost rau deloc....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

adasev12 1

16.03.2011, 08:17

luk...mersi

elena1988 1

16.03.2011, 11:00

mamaieelena 1

17.03.2011, 00:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Salata Italiana