Cappelletti in crema cu nuca

de Andreea Caroline in Paste, 13 Aug 2015 | 1045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cappelletti cu prosciutto crudo
  • 150 g suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1\2 ceapa
  • 30 g nuca
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti in crema cu nuca:

Ceapa curatata o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei (pentru un gust mai bun, caliti ceapa in 30 g unt).


Adaugam apoi sucul de rosii si amestecam cu o lingura de lemn. Punem sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 10 minute.


Luam tigaia de pe foc, punem smantana si amestecam bine.


Punem din nou tigaia pe foc, presaram piper si dam la foc mic lasand ca sosul sa ajunga la consistenta dorita .


Separat tocam marunt nucile si le adaugam in tigaia cu sos.


Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem pentru 5 minute (sau in functie de pasta folosita, conform indicatiilor de pe ambalaj) .


Cand sunt gata, se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaia cu sos. Se amesteca usor si se servesc calde.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in crema cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Andreea Caroline 1

16.08.2015, 13:48

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:36

Andreea Caroline 1

28.08.2015, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Penne cu pui si sos de rosii