Cappelletti in crema cu nuca

de - Andreea - in Paste, 13 Aug 2015 | 1504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cappelletti cu prosciutto crudo
  • 150 g suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • 1\2 ceapa
  • 30 g nuca
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappelletti in crema cu nuca:

Ceapa curatata o tocam marunt si o punem la calit in putin ulei (pentru un gust mai bun, caliti ceapa in 30 g unt).


Adaugam apoi sucul de rosii si amestecam cu o lingura de lemn. Punem sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 10 minute.


Luam tigaia de pe foc, punem smantana si amestecam bine.


Punem din nou tigaia pe foc, presaram piper si dam la foc mic lasand ca sosul sa ajunga la consistenta dorita .


Separat tocam marunt nucile si le adaugam in tigaia cu sos.


Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem pentru 5 minute (sau in functie de pasta folosita, conform indicatiilor de pe ambalaj) .


Cand sunt gata, se scurg de apa in care au fiert si se pun in tigaia cu sos. Se amesteca usor si se servesc calde.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappelletti in crema cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

- Andreea - 1

16.08.2015, 13:48

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:36

- Andreea - 1

28.08.2015, 15:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Desert tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

RETETA RECOMANDATA
Pappardelle porcini