Cappuccino cheesecake

de Tuxedo in Torturi, 9 Mai 2013 | 8936 vizualizari

COMENTARII (39)

Tuxedo 1

09.05.2013, 23:39

Sidy 1

10.05.2013, 07:34

Doamne cum poate sa arate.....!

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2013, 09:12

Tare frumos!

Constelatialeu 1

10.05.2013, 09:26

Ce bine arata !

angyb 1

10.05.2013, 09:43

Toamna07 1

10.05.2013, 10:38

O felie mare,va rog,acum!

sebirizescu 1

10.05.2013, 11:02

super

Rocsi 1

10.05.2013, 11:31

Un deliciu dar si tare frumos

Lau 1

10.05.2013, 17:24

superb arata

ggm 1

11.05.2013, 14:07

Buna
am facut aseara cheesecake-ul. 2 probleme am intampinat
una la blat- prea mult unt, cand bagi la cuptor se cam topeste
si a doua-gelatina dupa ce se pune la hidratat se topeste putin in apa calda, altfel granulele se vad si nu isi face treaba gelatina. azi cand l-am taiat... a fost cam prea moale, in rest la gust e foarte bun

ggm 1

11.05.2013, 14:09

intr-adevar nu trebuie atat de multa crema de branza

Tuxedo 1

11.05.2013, 15:35

GGM, ma bucur ca ti-a placut! ce se intampla cu gelatina,in general se pune pe baie de aburi dupa ce s-a hidratat sau se incalzeste putin la microunde cca 30 de secunde. Din graba nu am mai scris amanuntul asta...imi pare rau ca ti-a iesit cam moale, mie mi-a iesit cam prea tare .
O sa adaug amanuntul la reteta, eu lucrez de mult cu gelatina si mi se pare f usor de lucrat cu ea, data viitoare o sa fiu mai atenta.
Pupici!

diana_k 1

11.05.2013, 20:40

delicios tortul

Ancutsa 1

09.09.2016, 16:14

Super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort pentru Bia - la 2 luni