Caprita pe pat de cartofi la cuptor

de Ramonaky in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2010 | 2408 vizualizari

 

Sa stiti ca este delicioasa,eu am facut deja de cateva ori si niciodata nu a dat gres.Cel mai important e sa fie caprita cat mai frageda,"de lapte" cum se zice...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 4 kg de caprita(eu iau aproape jumatate de caprita,intreaga,nesectionata)
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caprita pe pat de cartofi la cuptor:

Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie in felii groase.


Ii asezam in tava cu putin ulei,ii saram si piperam.


Carnea de caprita se pune intreaga peste cartofi si se unge bine cu ulei,dupa care o condimentam.


Adaugam un pahar de apa pt inceput,iar pe parcursul coacerii mai punem din cand in cand cate putina apa calda,daca mai este nevoie.


Se da la cuptor pt aprox 60-70 de min,pana vedeti ca se desprinde carnea de pe oase si se rumeneste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caprita pe pat de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Ramonaky 1

30.05.2010, 20:03

Va multumesc!! Bine v-am gasit

Bunica 1

30.05.2010, 22:47

Este foarte buna! E asa de rumenita parca a stat la soare. Te rog permite-mi sa iau o ciosvarta

Teo 1

30.05.2010, 23:01

Cum de s-a lasat caprita fripta ? arata bine de tot !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu cartofi